tag:blogger.com,1999:blog-6371933356232123531.post1466307310235198111..comments2023-04-30T12:39:24.864+02:00Comments on La vida en Barbarroja: 120 kiloUnknownnoreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6371933356232123531.post-76523007225924762172012-11-29T20:32:41.641+01:002012-11-29T20:32:41.641+01:00Altijd weer een fijn gevoel neem ik aan om weer sa...Altijd weer een fijn gevoel neem ik aan om weer samen te slapen in jullie Spaanse huis. Prachtig zeg al die olijven. Gebruiken jullie nu alleen eigen olijfolie in Barbarroja? Tot slot onze log is vandaag helemaal op z'n Spaans.<br />Saludos AlbertAlbert y Mara fotobloghttp://albertymara.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6371933356232123531.post-77292160076317495932012-11-29T19:52:08.831+01:002012-11-29T19:52:08.831+01:00Dat is dan +/- 18 liter eerste persing :-)Dat is dan +/- 18 liter eerste persing :-)Wimhttp://blog.seniorennet.be/schetsblognoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6371933356232123531.post-39629046824692525922012-11-28T22:04:51.053+01:002012-11-28T22:04:51.053+01:00De inhoud van de emmers verschilt nogal van kleur ...De inhoud van de emmers verschilt nogal van kleur en rijpheid, doe je dat bewust of maakt het voor de perserij niet uit? De verschillende stadia van rijpheid geven toch verschillende smaken olijfolie?<br />Krijg je je eigen olijven oogst als olie terug of komt alles 'van de grote hoop'? Benieuwd hoeveel het wordt.<br />Groetjes vanuit Rojales! (we waaien bijna van het bergje af)Wout en Judithnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6371933356232123531.post-52486433126034720442012-11-28T19:56:30.096+01:002012-11-28T19:56:30.096+01:00wat een geweldige opbrengst en nu maar hopen dat j...wat een geweldige opbrengst en nu maar hopen dat jullie olijfolie genoeg krijgen voor het komende jaarJanny de Roohttps://www.blogger.com/profile/13447391106132261035noreply@blogger.com