Het werd een bewolkte dag. Bijna geen wind en een temperatuur die niet verder kwam dan 17,6 graden.
Bijna iedere dag overlegt Fien met mij wat we de avond zullen eten. En meestal komen we tot een interessant besluit of we gaan buiten de deur een hapje eten.
Maar als we dan geen zin hebben weg te gaan en het niet meer weten valt regelmatig de kreet: zal ik dan een "hussemus" maken en mijn antwoord is dan altijd een volmondig JA. Fien fabriceert dan een verrassende pasta maaltijd. En dat gaat er bij mij altijd prima in...
Dat zier er niet verkeerd uit. Wordt het recept van deze hussemus ook wereldkundig gemaakt?
BeantwoordenVerwijderenGroet,
Jan en Edit
Ziet er goed uit. Maar ik denk dat dit geen vast recept heeft. Gewoon wat je nog in de koelkast hebt. Vandaag heb ik ook een rommelpotje gemaakt van wat wokgroenten uit de vriezer en beleg wat op moest. Blikje kidneybonen erbij en geraspte kaas er over en smullen. En snel klaar!
BeantwoordenVerwijderenGroetjes