Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 20 oktober 2013

Urban exploration

Een bijna windstille dag werd het deze zondag. Af en toe wat zon en sluierbewolking zorgden voor een maximum temperatuur van 28, 1 graden.

Net buiten Crevillente ligt in het veld, aan het eind van een moeilijk begaanbaar pad, een flinke ruïne. Wat het ooit geweest is, weet ik niet. Het kan een hotel geweest zijn, of een soort klooster. Maar ik houd het op een groot landhuis uit een rijk verleden. Dat het rijk geweest is blijkt wel uit nog wat details van restanten. Luxe tegelwerk, veel marmer en ooit moet de terrastuin er schitterend hebben bijgelegen. Nu is alles voor een groot deel gesloopt en vernield en "versiert" met graffiti. Hierbij een indruk.
2 opmerkingen:

 1. Werkelijk, een ruïne met een rijk verleden. Als de muren konden praten....
  Een heel mooie reportaje!

  @ : Inderdaad, met menseneten bedoelde ik eten voor mensen en geen dierenvoeding ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn echte juweeltjes!
  Dat zou geweldig zijn.
  En het venster met weids uitzicht ...
  De bogen, lettertype, zijn ongetwijfeld de overblijfselen van de invloed van een Arabier die in welvaart leefde lange tijd in het gebied
  Die plaats zo triest en toch zo mooi.
  Een knuffel voor de twee ... Knap!

  Ah ...Hola Wim

  BeantwoordenVerwijderen