Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 1 december 2013

Koud

Vorige nacht duikelde de temperatuur onder de nul graden. Overdag werd het bijna 13 graden. Toch wel koud voor de tijd van het jaar. Maar de zonsondergangen blijven prachtig.

2 opmerkingen:

  1. Met een maximum van 17 en een minimum van 10 graden is het bij ons in Los Boliches aan de Costa del Sol nog steeds goed vertoeven. Beneden nul wordt het hier NOOIT. Een schitterende foto van die zonsondergang bij jou. Mijn complimenten. Mooi als buroblad op m'n MacBook Pro. Kan je me een groot exemplaar sturen aub. Bij voorbaat dank. Ik ga je groeten. Salu2 Albert

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is mooi! Ja hier ook heel wisselend. Vanmorgen was het echt oppassen, want een weggetje, waar ik normaal in fiets durfde ik toch niet in. Echt glad!

    BeantwoordenVerwijderen