Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

dinsdag 4 maart 2014

Eendjes voeren

Zonnig en winderig. Zo kunnen we de laatste dagen het best bestempelen. Dagtemperaturen van zo´n graadje of 18 en ´s-nachts blijft het ook zacht.

Tussen Alicante en Benidorm ligt langs de N332 bij kilometerpaal 123 een flinke Citroën sloperij. Op het terrein staan tientallen min of meer wrakken van 2CV´s, Mehari´s, Dyane´s, Ami´s en meer van dat spul. Ze restaureren ze daar ook. Voor de liefhebber moet het daar smullen zijn. Ik heb er zelf nooit een gehad, maar nu zou ik best wel zo´n leuke oude besteleend erbij willen hebben. Alleen boodschappen doen in Albatera en de bergweg met hellingen van 13 procent nemen zou dan wel een probleem geven. Dus ik hou het toch maar bij ons huidige wagenpark.....  

3 opmerkingen:

 1. Mijn eerste autootje in '58 was een eendje :-)
  Ik zie daar zelfs nog een Ami tussen staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een zooi.....je kunt er dus te kust en te keur gaan.....Wij hadden ooit een Diane......staat die er ook tussen.....Zal mijn zwager in Javéa eens porren, misschien heeft hij er belang bij....haha....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb nooit iets gehad met de "eend". Ik was meer van de mini en dat was vroeger uiteraard een strijd tussen de bezitters van de diverse merken. Maar voor de liefhebbers moet deze "schroothoop" een eldorado zijn. Maar geef mij maar mijn huidige Opeltje Leuke serie!

  BeantwoordenVerwijderen