Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

donderdag 8 mei 2014

Warm en te droog

Het is natuurlijk heerlijk weer met veel zon en temperaturen boven normaal voor de tijd van het jaar. Maar het is wel veel te droog. Om de bloemen toch tot bloei te laten komen is extra water geven een noodzaak.

3 opmerkingen:

 1. Bij jou te droog, bij ons in Holland de laatste tijd erg nat, maar niet koud. Toch genieten wij, want kleindochter en kleinzoon zien is veel waard. Tot blogs. Salu2 Albert

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoals alle jaren in mei leggen de vogels een ei en doe ik veertien dagen geen blogbezoek. De posts op mijn blog blijven wel doorlopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier hebben we ook mooi weer gehad, maar de afgelopen week was het in het zuiden van Nederland wel mis met heel veel regen, maar dat heeft het neerslagtekort wel opgeheven. Gelukkig wordt het vanaf morgen weer minstens t/m het weekend zonnig en droog!
  Wat een aparte bloem op de laatste foto.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen