Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 8 augustus 2014

Koningspage

Vandaag was er weer eentje. Als een vorst zeilde hij een hele poos door de tuin om af en toe heel even nectar uit een bloem te drinken. Maar voordat ik een foto kon maken nam meneer telkens snel de vleugels. Uiteindelijk is het me toch gelukt hem te vereeuwigen. Het is wel een uitzonderlijk mooi en compleet exemplaar. Meestal ontbreekt er een stuk van het uiteinde van een vleugeltje. Maar deze is echt koninklijk.
4 opmerkingen:

 1. Mooi, deze heb ik nog nooit kunnen bewonderen in het echt, dus ook niet fotograferen.
  Kicken als het zoals bij jou toch uiteindelijk lukt om hem op de foto te zetten.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig!!!! Je hebt een keer eerder een in de tuin gehad maar deze is helemaal mooi gaaf. Wat is ie mooi. Hij drinkt nectar bij de Lantana. Zelf heb ik deze hier nog nooit gezien, wel had ik een keer de Koninginnepage in de tuin, ik was lirisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
  Mágnificas tomas. Y mucha paciencia...ja,ja,ja...
  Vervena y Rey.
  Gracias amigo Aart por compartir tanta belleza.
  Besitos para Fien y para tí .

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige foto's Aart. Mijn complimenten. Helaas zal je de Koningspage niet snel zien bij ons aan de Paseo Maritimo in Los Boliches.

  BeantwoordenVerwijderen