Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

maandag 13 april 2015

Antic auto show Alicante

Ieder jaar wordt er vlakbij het vliegveld van Alicante een show georganiseerd van antieke en klassieke auto´s en motoren. En er is een grote markt voor onderdelen voor de liefhebbers van restauratie van deze schoonheden. Dit jaar was de show dit weekend. Hier een impressie van een aantal, voornamelijk klassiekers.
2 opmerkingen:

  1. Geweldige reportage Aart. Je hebt ze weer mooi vastgelegd op de plaat. Als autoliefhebber heb je me blij gemaakt. Vooral de eerste is een schatje. Renault Dauphine? Is het mogelijk de foto's via WeTransfer te ontvangen? Zoja dan bij voorbaat hartelijk dank. Groeten Albert

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke serie! Er staan mooie karretjes bij en veel modellen kennen wij nog wel toen ze nog op de weg in het echt reden!
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen