Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 9 februari 2014

Día del Villazgo Pinoso

Ieder jaar wordt er in het dorp Pinoso een week feest gevierd ter gelegenheid van het feit dat Koning Fernando VII op 12 februari 1826 aan Pinoso zelfstandigheid als gemeente verleende. Vandaag werd dat gevierd met een heel druk bezochte Día del Villazgo. Uit de verre omtrek trokken velen naar Pinoso om de markt met oude ambachten en de vele proeverijen te bezoeken. Voorafgegaan door toespraken en begeleid met muziek en dans werd het een geweldig mooi feest.
Een foto impressie:       

6 opmerkingen:

 1. Wat een super leuke fotos kei gaaf

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk om weer mee te mogen kijken in het Spaanse Pinoso........ prachtig allemaal, en wat heeft Fien daar voor lekkers?
  groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat typische Spaanse traditionele, daar zijn de Spanjaarden straf in en iedere regio heeft zijn eigenheid. Je hebt er een knappe reportaje van gemaakt Aart!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een zeer goed rapport.
  De laatste foto in BN is perfect.
  Een leuke vriendschappelijke omhelzing

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De sepia? Tone geeft het een schijn van oud ... zeer reëel
  groeten WIM

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat ziet er gezellig uit. Daar kun je wel een paar uurtjes je vermaken.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen