Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

donderdag 14 januari 2016

Mijn opa en ik

Mijn opa was vroeger vrachtwagenchauffeur. Hij haalde zijn rijbewijs in de vroege jaren van de vorige eeuw door een rondje rond een pleintje te rijden, waarbij de examinator vanaf de kant toekeek. Opa had nooit zo´n haast met zijn vrachtwagen. Op een dag werd hij zelfs ingehaald door mijn vader op de fiets, die in de vroege ochtend op weg was naar zijn  werk.
Hier een foto van mijn opa met zijn vrachtwagen rond 1930 en voor de aardigheid eentje van mij met mijn auto.


2 opmerkingen:

  1. Mooi zo'n oude foto, je opa staat wel heel stoer op de foto !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto van je opa met zijn vrachtwagen. Ja zo ging dat vroeger met het rijexamen. Mijn vader reed een rondje voor het gemeentehuis waar de burgemeester toekeek. En meteen geslaagd!
    Groetjes
    OT Wat heeft Blogger met ons sjabloon gedaan. Jij had net als ik een helemaal zwarte pagina en nu veel wit. Vind ik helemaal niet mooi!

    BeantwoordenVerwijderen