Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

maandag 29 juli 2013

Hoog bezoek

De derde dag op rij dat de temperatuur opgelopen is tot ruim 36 graden. Zonnetje erbij, een beetje wind en lekker in de schaduw blijven.

Vanochtend werden we vereerd met hoog bezoek. Een Koninginnenpage had besloten onze tuin even aan te doen. Al zeilend vloog ze rond. Ze besloot af en toe even een paar seconden een rustplekje te nemen nadat ik met mijn camera achter haar aan lopend, te ver achterop geraakt was. En op het moment dat ik weer bij haar was vloog ze hautain weer verder, mij als een paparazzo achter zich aan wetend. Na een rondje door de tuin besloot majesteit ons te verlaten en elders op bezoek te gaan. Toch heb ik haar nog even vast kunnen leggen op de gevoelige plaat.


3 opmerkingen:

 1. Mooie macro's. Je merkt dat het heet is bij jullie ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niet mijn hobby macro foto's maken, maar bij jou verbaas ik me elke keer weer hoe mooi je dit vastlegt. Zeker wat betreft deze Koninginnenpage. Complimenten Aart. Salu2 de Albert

  P.S. Ik zie dat je Naam en URL weer afgeschaft hebt. Jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat prachtig, de Koninginnenpage!!!!! 2 jaar geleden bij ons in de tuin...... ik liet de koffie voor wat het was en steeds de vlinder volgen, heerlijk, na een uur is ie vertrokken en heb deze prachtige vlinder tot op heden nog niet weer gezien. zo mooi! kan me herinneren dat jullie ook de Koningpage in de tuin hebben gehad, super. geniet van het mooie weer, doen wij ook. groetjes, Diny

  BeantwoordenVerwijderen