Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zaterdag 27 juli 2013

Nieuwe potten

De warmte zet lekker door. Vandaag werd het 36,6 graden in de schaduw bij zon en weinig wind. Tot nu toe de warmste dag van het jaar.

Laten we vandaag een paar nieuwe potten kopen. En dan niet van die bolle potten, maar rechte of taps toelopende. Als je een plant wilt verpotten uit een bolle pot, moet je of de pot kapot slaan, of je krijgt de plant er niet uit met zijn wortelgestel. Zoals wel vaker kwamen we, na een paar bezoeken aan lokale tuincentra, weer terecht bij Amoros in Elche. Naast een groot assortiment aan planten hebben ze daar ook leuk tuin- en decoratiespul. We kwamen thuis met 6 potten. 3 grote en 3 kleinere in hetzelfde motief en in 3 kleurstellingen. In verband met de temperatuur staan de planten nog niet in hun nieuwe onderkomen. Waarschijnlijk wel morgenochtend, maar dan vroeg.....1 opmerking:

  1. Curieus hé! op de foto lijken het 6 potten van dezelfde grootte. Geen nood, als deze potten moeten kapot geslagen worden kan Fien kleine stukjes gebruiken voor iets ronds te mozaïeken.

    BeantwoordenVerwijderen