Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zaterdag 21 september 2013

Oude foto´s uit Alicante

Met 30,2 graden en veel zon begon de kalenderherfst van dit jaar. De vooruitzichten voor de komende 2 weken blijven ook nog goed.

In het kasteel van Santa Bárbara worden diverse exposities gehouden. Eén daarvan betreft een galerij met oude foto's van in en om Alicante zo'n 100 jaar geleden. Heel leuk om daar eens even de tijd voor te nemen en je voor te stellen hoe het leven in die tijd ging. Hierbij een aantal van de expositie.

3 opmerkingen:

 1. Ik sta er ook altijd 'van en naar' te kijken en hoe de mens het landschap met de tijd heeft aangepast naar zijn behoefte ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Son entrañables.
  Aunque a decir verdad...ja,ja,ja soy casi tan vieja como esas fotos.
  Un tesoro de documentos que nos recuerdan que el tiempo pasa.
  Así pues:
  " Carpe diem"
  Abrazos para Fien, Wim y por supuesto para ti Aart.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's van een eeuw geleden laat je zien. Het weer zal toen ook wel warm geweest zijn, dus lijkt mij de kleding van toen niet zo comfortabel!
  Heb je zelf foto's van de de foto's op de expositie gemaakt of van een website of zo weergegeven. Verbazingwekkend hoe goed de kwaliteit van foto's van 100 jaar geleden is als je die onder de scanner legt. Daar kunnen veel moderne foto's niet tegen op! Tenminste dat is mijn ervaring met oude familiefoto's.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen