Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

dinsdag 3 september 2013

Mariposa

Nog net 30,1 graden werd het vandaag op 3 september. Volop zon, soms een vriendelijk wolkje en een lichte bries maakten het weer een perfecte dag.

We zien ze dit jaar wat minder dan andere jaren. De pages. Vooral de koningspage laat zich wat minder zien. In deze reeks een paar foto's van de koninginnenpage. Deze schoonheid toonde haar gratie bij ons in de tuin. Ze was weer heel beweeglijk door constant met haar vleugels te blijven klapperen. Maar het leverde toch weer een paar leuke plaatjes op. Vooral de eerste waarbij ze in de vlucht gesnapt is.

 In de vlucht
4 opmerkingen:

 1. Super, super Aart! schitterende foto's en zo zuiver. wat is de koninginnenpage een mooie vlinder en heeft bij jullie dus voorkeur voor de prachtige lichtblauwe bloemen van de Plumbago. (mannentrouw)
  Wij hadden deze mooie vlinder één keer in de tuin en daarna nooit meer gezien. groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja Aart, die eerste spant de kroon !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterend! Nog nooit in het echt gezien.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Maravillosa esa belleza de Mariposa.
  Son las que nacen de esas oruguitas verdes, suaves e inofensivas que crecen en los hinojos y que suelen volver a poner huevos a su lugar de origen.
  Felicidades. ¡Estupendas fotos !Besitos

  BeantwoordenVerwijderen