Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zaterdag 31 augustus 2013

Ze zijn er weer

Al een paar dagen is het weer onbestendig. Zo ook vandaag nog. Zon en wolken wisselden elkaar af. Vanmiddag viel er nog een flinke plons regen en de max. temperatuur kwam uit op 28,2 graden.

Ingrid, Kees en Aart-Jan zijn weer een paar dagen bij ons. Vanochtend kwamen zij op El Altet aan. Na de koffie en een drankje zijn we vanmiddag gaan lunchen bij restaurant El Fielato in El Partidor.  Gezien het dreigende weer hebben we binnen genoten van een heerlijk diner. En niet voor niets, want plots kwam de regen met bakken uit de hemel.
3 opmerkingen:

 1. wat leuk om jullie kleinzoon weer te zien en wat wordt ie al groot!!! Veel plezier met elkaar. groetjes, diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Foto 2 doet mijn hart sneller kloppen. Ik ken dit van Mara. Een oma die super blij is dat haar kleinzoon er is. Dat wordt dus genieten van dat jochie.
  Salu2 Albert

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In een woord gezellig en daar doet de regen niks aan af !
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen