Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

donderdag 8 augustus 2013

Excursie

Met een maximum van 33,4 graden werd het ruim 5 graden koeler, of zoals u wilt, minder heet dan gisteren. Volop zon en een briesje maakten het prima dag.

Onze zonen Ivan en Niels komen een week logeren, zeiden Bauke en Agnes onlangs. Zou je ons een keer mee willen nemen op een mooie wandeling. Vanochtend was het zover. Om 9 uur stond ik op hun erf om hen te begeleiden bij een wandeling langs de Rio Chícamo. Ivan en Niels wisten niet wat er komen ging. Het enige wat ze wisten was dat ze "midden in de nacht" hun bed uit moesten voor een verrassingstocht. We hebben een wandeling gemaakt van zo´n 2 uur en aan de uitlatingen van Ivan en Niels begreep ik, dat het waard was om hiervoor een keer vroeg uit bed te komen.

 Werkoverleg

3 opmerkingen:

  1. Dat lijkt me heel leuk! Hoewel mijn gewrichten tegenwoordig wel zouden tegensputteren. Maar zeker een mooi plekje om te wandelen.
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kijk je af en toe wel eens om of ze wel kunnen volgen Aart?
    ;-) )))

    BeantwoordenVerwijderen