Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 23 augustus 2013

Sierra de la Pila

Ook vandaag werd het weer warm. 32,1 graden, volop zon en weinig wind.

Vanuit onze achtertuin kijken we in de verte naar de Pico de la Pila met op de top een bol van een meteorologisch station. De top van 1265 meter hoogte is per auto bereikbaar. Een flink deel naar de top rijd je over een onverhard pad. Maar ook met een normale auto is het redelijk te doen. De Pico de la Pila (1265 meter) en de Pico Cenajo (1229 meter) zijn de hoogste punten van de Sierra de la Pila. Op de Pico Cenajo bevindt zich een schuilplaats (Garita Forestal) waar de brandweer een uitkijkpost heeft. Je kijkt dan ook bij helder weer tientallen kilometers ver in de rondte.3 opmerkingen:

 1. Er is nog niemand door dat hek weggegleden ;-)?
  Prachtige plek om mooie landschapsfoto's te maken, wat jij ook gedaan hebt.
  Salu2 Albert

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig daar Aart en Fien! Je woont toch op een plek waar je schitterende foto's kunt maken. De komende weken is het hier weer dagelijks Spanje kijken want de Vuelta is begonnen, maar die zit nu helemaal in het noordwesten, hoewel fraaie beelden van de kust.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen