Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 20 november 2015

Wijntje

20 november 2015. Een behoorlijk eind in de herfst zou je zeggen. Maar buiten merkte je daar vandaag niets van. Volgens het weerstation van Leo werd in de schaduw bijna 27 graden bij een strakblauwe hemel. Maar ik denk dat dit daarmee de warmste dag voor de rest van het jaar was. Ook wij krijgen een plagerig koufrontje te verwerken.


In Hondón de las Nieves zijn 2 bodega´s. Van beide hebben we diverse wijntjes geproefd, maar telkens kom ik toch weer terug op de wijn Corrent van Bodegas Hondon. Een wijntje van € 1,15 per liter. Voor mij als wijnproleet toch de lekkerste. Regelmatig brengen we er een bezoekje en laten dan een 2 literfles vullen voor een heel zacht prijsje. Voor de liefhebber hebben ze uiteraard ook nog diverse andere soorten. En houd je van een zoetje in de thee of op je brood dan is een potje lokale honing ook niet te versmaden.

1 opmerking:

  1. Leuke tip Aart. Dacht dat Bodega Cerda enige bodega was in Hondon de las Nieves.

    BeantwoordenVerwijderen