Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 17 maart 2013

Nieuw terrasje

Een bewolkte dag is het geworden. Heel weinig tot geen wind en 19,3 graden maakten het toch best aangenaam om buiten wat te doen.

December vorig jaar hadden we een lang weekend Rob en Yvonne op bezoek. Het was lekker zonnig, maar er stond wel een fris windje. Hunkerend naar een beetje zon op hun wangen zocht Yvonne naar een plekje uit de wind. Nu hebben we diverse terrassen, maar net niet eentje waar je lekker uit de winterwind kan zitten, die doorgaans uit het Noord-Westen waait. Dus kwamen we bij de schuur terecht, waar wel een windstil plekje is bij NW wind.

Om het probleem op te lossen hebben we nu het stukje tuin voor de schuur omgebouwd naar een terrasje. Een beetje in de stijl van de windvrije terrassen aan het Noordzeestrand. Zodra de zon nu maar schijnt, kunnen we ook in de winter heerlijk uit de wind een terrasje "pikken".
Ik denk dat we het maar het "Yvonne terras" gaan noemen.3 opmerkingen:

 1. ¡Que buena idea !
  Besitos para los dos
  :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeeeeeeeeee dat is mooi geworden zeg super geniet er maar lekker van kus en tot snel Madibo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent weer druk bezig geweeest, maar het resultaat mag er zijn.
  Een windvrij plekje is wel zo plezierig!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen