Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 15 maart 2013

Start Formule 1 2013

Heel schuchter liet het voorjaar zich vandaag een klein beetje zien. De zon scheen volop, er was een stuk minder wind en het werd 17,5 graden in de schaduw.

Vroeger was ik redelijk fanatiek. Samen met mijn broer vloog ik naar Barcelona, gingen we met de camper naar Magny-Cours en kampeerden we ieder jaar in Francorchamps. We volgden de Formule 1 op de voet. Ik ben er nog steeds enthousiast over, maar het echte fanatieke is er wel een beetje af. Zo ga ik ook dit jaar niet naar de GP van Valencia, ondanks dat het maar 200 kilometer bij ons vandaan is.
Tot vorig jaar zond de tv zender RTL7 alle races uit. Met daar tussendoor veel irritante reclame.  Dit jaar echter is het circus achter de decoder gegaan. Wat een geluk dat wij het juiste zenderpakket huren. Ik kan nu alles volgen via Sport1. En dat alles zonder reclame en zelfs inclusief alle vrije trainingen. Ik ga er weer eens goed voor zitten.......
 (slechte) foto van het TV scherm vanochtend

1 opmerking: