Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 3 maart 2013

Verrassing

Vandaag werd het een bewolkte, wat kille dag. Er stond weinig wind het het werd 13,3 graden.

Onze internetprovider maakt er de laatste week een potje van. Ieder dag ligt het net wel een aantal uur plat. En dan juist telkens als ik een logje wil maken. Hier bij ons op de campo komt het internet niet door een draadje bij ons, maar via een zendmast. Doorgaans gaat dat prima, maar nu dus even niet.

Afgelopen vrijdagochtend stonden plotseling, voor mij volkomen als verrassing, dochter Ingrid, schoonzoon Kees en kleinzoon Aart-Jan bij ons in de huiskamer. Ik ben afgelopen week jarig geweest en Fien had met hen afgesproken dat zij mij voor mijn verjaardag zouden verrassen door plots voor mijn neus te staan.  Nou, het effect was er hoor. Geweldig leuk om hen weer een paar dagen bij ons te hebben. En we hadden geluk. Vrijdag en zaterdag waren 2 prachtige zonnige dagen. Gisteren zijn we naar het strand gereden. Aart-Jan heeft daar natte broekspijpen opgelopen door een onverwacht golfje en we hebben heerlijk bij een strandtent geluncht. Vanochtend vroeg is het spul weer naar Nederland gevlogen. In het voorjaar gaan we het nog een keer overnieuw doen.

6 opmerkingen:

 1. Je had het aan de telefoon al verteld, maar de foto's spreken boekdelen. Wat een verrassing! Aart-Jan is zo' leuk ventje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja,ja,ja ¡ Un niño muy lindo !
  Larga vida.
  Un abrazo para Fien y otro para tí

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De foto's spreken voor zich; Dat waren vast heerlijke dagen voor jullie en dan dat kleine ventje ... zo stoer! ook mooie foto van hun drieen!
  Aart, alsnog Proficiat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een mooier kado kon niet, hé Aart!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is ie groot geworden! Wat zal jij je als opa en pensionado gelukkig gevoeld hebben toen die drie bij je in de woonkamer stonden. Je wist echt van niets??
  Woensdag a.s. gaan wij weer naar Los Boliches voor een lange tijd.Saludos Albert

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk! Dat is zeker een verrassing.
  Leuke foto's en jullie hebben vast genoten.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen