Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

dinsdag 26 februari 2013

Eikenhouten wijnvaten

Vandaag was het licht bewolkt. Bij niet teveel wind werd het toch slechts 12,4 graden in de schaduw. Uit de wind in de zon was het echter wel aangenaam.

Als je er ook een paar wilt, weet ik wel een adres zei Albert, toen ik hem laatst complimenteerde met een prachtig oud eikenhouten wijnvat dat bij zijn huis staat. Ik vang daar het water van de airco in op en dat water gebruik ik weer voor de planten, zei Albert milieubewust.
Vanochtend zijn wij dan ook naar het adres gereden en hebben 3 oude wijnvaten in de aanhanger van Albert geladen. 2 daarvan staan nu bij ons. Er zit zelfs nog een laagje wijn in. Als je de stop eruit trekt komt de zware geur van wijn je tegemoet. Nu nog een beetje schuren en lakken en dan de vaten een mooi plaatsje en/of een nuttige bestemming geven.
 Best heavy

 Nog even schuren en lakken
Na gedane arbeid is het goed koffie drinken

2 opmerkingen:

 1. Jammer dat je nog geen dakgoten hebt, dan zou je de nieuwe vaten als prachtige regentonnen kunnen gaan gebruiken.

  En zien we het goed....- Is het nieuwe terras klaar? Het ziet er prima uit!
  Nóg een heerlijk zonnig en windvrij plekje in jullie paradijsje!

  Saludos vanuit Rojales!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jullie zitten daar mooi uit de wind en in de zon, bij ons is het ook steeds de vraag waar we gaan zitten rond het huis ;-)

  BeantwoordenVerwijderen