Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 3 februari 2013

Toch nog maar een keer

Het is een beetje schraal weer de laatste paar dagen. Wel veel zon, maar ook wind en een temperatuur die stokte bij 13,9 graden.

Als je buiten komt kan je er niet omheen. Waar je ook kijkt staan amandelbomen te bloeien. Door de wind ligt nu ook een deken van afgewaaide bloemblaadjes op het water van het zwembad.
De amandelbomen bloeien bij ons in 3 kleurvariaties, wit, licht roze en donker roze. Vandaag nog maar een keer wat bloesem foto's, in de donker roze variant. De bijen zijn er ook gek op. 

3 opmerkingen:

 1. prachtige foto's...!! Het was hier 4 graden vanmiddag en geen blauwe lucht...daarom kan ik me vergapen aan die lucht bij jullie.....Ruikt de bloesem van amandelbomen ook....? Zo ja, is het dan een zware geur...?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hola Fien ,hola Aart
  Parece que estamos en primavera.
  Dicen que si desaparecen las avejas...desaparecerían con ellas la mayoria de de comestibles que nos ofrecen los frutos de la tierra.
  Lindas fotos.
  Besitos :)

  BeantwoordenVerwijderen