Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

maandag 11 februari 2013

Zondagochtend, achter de achtertuin

Vandaag was het een koude, winderige en af en toe natte dag. De maximum temperatuur stokte bij 11,8 graden. Echt herfst in de winter.
Gisteren was het heel anders. Volop zon, weinig wind een 17,4 graden.

Gisteren was het een perfecte dag voor een mooie wandeling. Samen met onze visite, Wout en Judith, ben ik dan ook achter onze achtertuin een paar uur gaan wandelen. Het blijft ieder moment van iedere dag een boeiend landschap....
3 opmerkingen:

 1. Ook vandaag was het aan de Costa del Sol fris en winderig. Wat een verschil met zondag toen was het genieten, zie laatste log. Prachtige foto's van "jouw achtertuin". Saludos de Albert

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een heel speciaal en interessant wandel landschap.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig landschap en hoorde op de weerberichten dat het jullie kant ook lekker waaide. Hier was het afgelopen weekend zowel koud, maar ook soms akelig winderig, dus niet echt aangenaam.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen