Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zaterdag 23 februari 2013

Zicht op El Canton

Overwegend zonnig was het vandaag. Wel viel er rond het middaguur een buitje regen. De max. temperatuur kwam uit op 14,5 graden. Een koudefront moet zo nodig vanuit het noorden over ons heen zakken. Tot donderdag blijft het in ieder geval fris. Daarna gaan we hopelijk over in een lenteachtige periode.

Vanuit onze achtertuin kijken we op zo'n 5 kilometer bij ons vandaan op het gehucht El Canton. In de verte zien we ´s-avonds de warme oranje gele straatverlichting. Er loopt een doorgaande weg dwars door het dorpje, waar op een bepaald punt auto's elkaar niet kunnen passeren.  Als je er door rijdt richting Algueña krijg je de indruk dat het gehucht slaapt. Niemand lijkt zich druk te maken en een loslopende hond kijkt je verbaasd aan en gaat loom aan de kant. Als je er komt valt er een deken van rust over je heen.3 opmerkingen:

 1. Mooie foto's Aart en geen onaangename temperatuur als je dat vergelijkt met Nederland. We zijn even terug. Vandaag was het koud en guur. Gelukkig brengt de kleindochter als de kleinzoon warmte.
  OT: ken jij de melkboer aan huis nog?
  Saludos de Albert

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Machtig mooie vallei met op de achtergrond die bergketen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is de amandelbloesem reeds voorbij Aart in dit "kraak"heldere weder?
  ;-)))

  BeantwoordenVerwijderen