Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

dinsdag 5 februari 2013

Rondje omgeving

Een heerlijke zonnige dag werd het. Weinig wind en een temperatuurtje van 19,9 graden. Wat wil een mens nog meer.

Vanmiddag stelde ik voor nog een rondje bij ons achter te maken. Wie weet krijgen we nog een paar mooie vogels voor de lens. Oké zei Fien, dan rijd ik en kan jij mooi met je camera in de aanslag naast mij zitten. We hebben een leuk stukje getoerd, maar nagenoeg geen vogels gespot. Als we er al een paar zagen, vlogen ze weg voordat we ze gezien hadden. Dit is dus geen goede strategie om de schuwe Spaanse vogels te fotograferen. Maar evengoed waren er nog leuke omgevingsplaatjes te schieten. Volgende keer ga ik op een beschut plekje liggen wachten tot de vogels zich laten zien......


 3 opmerkingen:

 1. Mooi die "Cascada con colores" :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Krijg zin aan het voorjaar door je prachtige foto's.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb je er wel eens aan gedacht om op de campo een kleine vogel-observatie-hut te bouwen? In jouw omgeving moet dat makkelijker zijn dat bij ons aan de boulevard. Ook hier aan de Costa del Sol is het mooi genieten van het prachtige weer. Vanmorgen nog een zonsopkomst vastgelegd en op onze fotoblog geplaatst.
  Saludos de Albert

  BeantwoordenVerwijderen