Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

donderdag 31 januari 2013

Voorjaar in de winter

Het is na zessen en we zitten nog op het achterterras met een drankje te genieten van de ondergaande zon. Het is nog ruim 20 graden en windstil. Het werd vandaag dan ook weer een schitterende dag. Volop zon, weinig wind en een maximum temperatuur van 24,7 graden.
De laatste zonnestralen strelen de amandelbloesem en de helling van de berg waar wij op uitkijken.
Voor morgen wordt er nog zo'n dag voorspeld. En je kan je nauwelijks voorstellen dat het zaterdag 10 graden kouder wordt.....

5 opmerkingen:

 1. La Luz del atardecer está atrapada en ese instante.Muy bella.
  Un abrazo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben niet zo bezig met het weer hier omdat het toch altijd prima is maar eergisteren en gisteren was het toch extra warm voor de tijd van het jaar, het lijkt wel midden zomer. We hebben een warme winter dit jaar. Da's goed voor de toeristen :-)
  Jullie hebben een mooi plekkie uitgekozen om te wonen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is puur genieten!
  Groetjes uit alweer regenachtig Nederland.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto Aart en wat betreft het weer, ook wij aan de Costa del Sol hebben niets te klagen. Fijn weekend toegewenst. Bloeit bij jou de amandelbloesem al?
  Saludos de Albert

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn vraag is: Bloeit de amandelbloesem dit jaar vroeger dan normaal? Grtz Albert

  BeantwoordenVerwijderen