Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

woensdag 23 januari 2013

Bikkel weer hersteld verklaard

Het was een koude schrale dag vandaag. Het was licht bewolkt en er stond veel wind. De temperatuur bleef steken bij slechts 10,8 graden, waardoor het de koudste dag van het jaar tot nu toe werd.

Vanochtend ben ik weer met Bikkel bij de dierenarts geweest. Rosa was zeer tevreden over het herstel. Het verband mocht eraf en de hechtingen werden verwijderd. We kunnen stoppen met de medicatie. Volgens Rosa trekt het enorme litteken in de komende tijd glad en zodra het haar op haar rug weer aangegroeid is, zie je er niets meer van. Dan kan ze weer als een stevige dame door het leven en zal ze de plakjes worst missen waarmee ze 3 keer per dag haar medicijnen kreeg....

5 opmerkingen:

 1. Tjjjjj wat een groot litteken zeg maar ziet er super uit geef maar een knuffel van ons ook voor de andere kus MADIBO

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een flinke ritssluiting zeg! Maar het ziet er wel weer goed uit, gelukkig maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is een log die zowel Mara als ik met plezier hebben gelezen. Jullie huisdier en lieveling Bikkel is weer genezen verklaart en nu maar hopen dat dat grote litteken gauw verdwijnt. Aai haar namens ons eens extra over haar koppie.
  Saludos de Albert

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Terrible herida, pero maravilloso el milagro de la medicina.
  ¡Que bien se recupera !
  Besitos para Fien y para tí.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is zeker een hele jaap, maar gelukkig is ze genezen verklaard.
  En mooi dat je er straks niks meer van ziet als het haar weer aangegroeid is.
  Groetjes en een aai voor Bikkel!

  BeantwoordenVerwijderen