Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

dinsdag 29 januari 2013

Jerry in Mozaïek

Een prachtige voorjaarsachtige dag werd het vandaag. Bijna geen wind, veel zon en een maximum temperatuur van 23,3 graden.

Sinds kort is Fien in de ban van de mozaïek hobby. Bert en Alie Vallinga in La Romana organiseren workshops mozaïeken en dus is dat de uitgelezen plek om te hobbyen. Onder hun deskundige leiding leer je de kneepjes van het vak.  Om niet al te ambitieus te beginnen is Fien gestart met een rond tafeltje te voorzien van een bloemmotief. Eigenlijk was haar plan om ons op 30 november 2012 overleden hondje Jerry in mozaïeksteentjes te vereeuwigen. Maar dat is voor een beginner een schier onmogelijke opgaaf. Vandaar dat Bert op verzoek van Fien, Jerry in kleine steentjes op tegel heeft gemozaïekt. Het resultaat is verbluffend. Een dik compliment aan Bert.
Lijkt je deze hobby ook leuk, neem dan contact op met Bert en Alie (mail: bertvallinga@live.nl)


7 opmerkingen:

 1. Hier worden wij allebei stil van, omdat het nog zo kort geleden is (13 december 2012) dat we ons katje Mischou hebben moeten laten inslapen. Jerry is echt mooi vastgelegd in dit mozaik. Saludos de Albert

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat super mooi zeg maar dat kunnen Bert en Alie wel Fien succes verder met het tafeltje kus Dina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi gedaan hé. Om dit te kunnen zullen we nog veel bij Alie en Bert moeten gaan oefenen. Hilde en Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat knap om Jerry zo goed te laten gelijken!
  Een dierbare herinnering!
  Groetjes en tot gauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is prachtig geworden en een mooie herinnering aan Jerry.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen