Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 11 januari 2013

Mozaïek

Weer een zonnige dag vandaag. De maximum temperatuur kwam op 16,4 graden. Er is alweer een hele lange tijd geen regen gevallen. De grond in de tuin is behoorlijk droog aan het worden. Het wordt hoog tijd voor weer een een flinke bui. Maar ik zie het er de eerste week niet van komen.

Bert en Alie Vallinga wonen in La Romana en verzorgen onder andere workshops mozaïek. Tijdens de laatste Kerstmarkt viel Fien voor een mozaïekafbeelding van een hond. Nu wil ze zelf ook een mozaïektafereel gaan maken van ons hondje Jerry, die onlangs overleden is. Maar dat is nog niet zo eenvoudig. Dus gaat ze eerst een paar workshops volgen om het kunstje onder de knie te krijgen. Van de week is ze kennis gaan maken en binnenkort gaat het eerste tafereel geproduceerd worden. Ik zal alvast een paar keilbouten gaan kopen, want het zijn zware werkstukken voor aan de muur....

2 opmerkingen:

  1. Hee Fien welkom bij de club groetjes Dina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mozaïekwerk kan een zeer bevredigende bezigheid zijn. Ik ben benieuwd te delen in Fien's enthousiasme en te kunnen kijken naar het resultaat van haar werk :-)

    BeantwoordenVerwijderen