Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

maandag 21 januari 2013

Zicht op La Pila

Een licht bewolkte dag werd het vandaag. Bij een windje met af en toe een flinke windvlaag werd het 14 graden. In de nacht van zaterdag op zondag heeft het flink gestormd. Eén van de windstoten heeft daarbij een 2 meter hoge tuinlantaarn omgeblazen.

Vanuit onze achtertuin kijken we in de verte op zo'n 20 kilometer afstand naar de Sierra de La Pila. Op de 1263 meter hoge top van La Pila staat een grote bol waarin meteorologische meetapparatuur zijn werk doet. Bij helder weer kunnen we bol met blote ogen zien. Binnenkort zal ik er weer eens naartoe rijden. Vanaf de top heb je bij helder weer namelijk een fantastisch uitzicht.


2 opmerkingen:

  1. De top van de Pila zou mij ook bekoren :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wacht met spanning af op je foto's vanaf de top van de Pila. Het weer aan de Costa del Sol is matig, af en toe geen zon, bewolkt en vandaag wat regen. gelukkig genoeg andere zaken te doen. Saludos de Albert

    BeantwoordenVerwijderen