Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

woensdag 1 mei 2013

Bikkels

Vandaag werd het een lekkere voorjaarsdag. Zonnig, weinig wind en een maximum temperatuur van 22,4 graden.

Iwan, Mariska en hun dochters Esmée en Sophie genieten van de voorjaarsvakantie voor een week bij ons. We hebben elkaar zo'n 6 jaar niet gezien en het is een genoegen elkaar weer te zien. Vandaag hebben we de dag doorgebracht bij het zwembad en ondanks dat het water slechts 16 graden is konden Esmée en Sophie geen weerstand bieden aan hun zwemlust. Als echte bikkels trotseerden zij het koude water. In de middag voelde Iwan de drang opkomen om zich nuttig te maken en heeft een aantal Yucca´s van hun overtollig blad verlost. Heerlijk om zo'n jong gezin een week op bezoek te hebben.

 


3 opmerkingen:

 1. Noemen jullie die zwarte bak ook samuro ?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezelligheid bij huis ! en het mooi tafeltje van Fien is in gebruik!!!! Geniet ervan. groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezellig en toch best redelijke temperatuur van het water, want als je hier de Noordzee in springt is die nog maar net 8 graden!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen