Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 24 mei 2013

Nieuw restaurant

De afgelopen dagen is het weer prima voorjaarsweer. Veel zon weinig wind en vandaag een temperatuur van bijna 23 graden.

Sinds een paar weken is er bij ons in de buurt weer een nieuw Spaans kwaliteitsrestaurant geopend.
Gevestigd als grotrestaurant met een vleug museum, is Elfielato in Partidor een echte aanwinst. Naast een deel waar meerdere tafeltjes staan, zijn er ook diverse kleine zaaltjes waar gezelschappen tot zo'n 10 personen meer privé kunnen genieten van de mooie spijzen. En overal staan of hangen vooral oude landbouwgereedschappen als museumstukken. Allemaal heel sfeervol. Buiten zijn er enkele terrassen en er is zelfs een zwembad. Vanmiddag hebben we daar met Hans en Nelly genoten van een heerlijk diner. Naast de menukaart wordt er voor 12 euro een 4 gangen dagmenu van hoge kwaliteit geserveerd. Als men deze kwaliteit handhaaft zullen ze ons tot de vaste gasten kunnen gaan rekenen. Een echte aanrader.1 opmerking:

  1. Het ziet er leuk uit, maar vergeet niet "Nieuwe borstels keren goed" ;-) )))

    BeantwoordenVerwijderen