Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

woensdag 29 mei 2013

Dreigend onweer

Het werd weer een zonnige dag met 25,1 graden als maximum. Er stond een vlagerige wind. Het ene moment windstil en even later weer een flinke uitschieter. Echt stabiel is het weer nog niet.

De foto's zijn niet van vandaag, maar van afgelopen maandag toen er aan het eind van de dag onweer dreigde. Het bleef echter bij een beetje gerommel en een paar druppels regen. Althans bij ons. In de wijde omgeving schijnt het zelfs gehageld te hebben. Ten opzichte van andere jaren blijft het weer dit jaar tot nu toe zeer onstabiel. Het levert echter wel mooie luchten.

1 opmerking:

  1. Oh, dat zijn wolken om van te smullen!! Hoewel ik eigenlijk wel een beetje bang ben van onweer. Ik zag al geregeld bij de weersites en ook op de tv-weerberichten, dat het bij jullie ook wat wisselvallig is. Hoewel altijd beter dan in Holland. Maar wij krijgen gelukkig een paar aardige dagen!
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen