Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 19 mei 2013

Rozen

De zomer wil nog maar niet beginnen. We zitten in een noord-westelijke stroming met wisselvallig weer. In de 2e helft van de week lijkt het eindelijk de goede kant op te gaan. Het werd vandaag slechts 22,3 graden. Het zwembadwater is weer afgekoeld tot 18 graden. Brrrr.

Door dit milde weer doen de rozen het geweldig. Alle struiken showen hun mooiste geurende bloemen. Rozen doen het sowieso goed bij ons. Bijna het hele jaar door bloeien ze.

6 opmerkingen:

 1. Rozen hebben doornen, en het reageren op jouw fotoblog ook. Waarom heb je toch die identificatiecode ingesteld. Toch niet omdat je zo veel spam krijgt. Dan zouden wij het ook moeten doen. Ik ga je groeten door te zeggen dat dit mooie foto's zijn.
  Salu2 de Albert

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier ziet men natuurlijk ook wel rozen maar niet zo overvloedig. Misschien hebben ze afwisselend toch koude periodes nodig ? Zal eens kijken of ik de identificatiecode kan ontcijferen, soms is hij total onleesbaar voor humans ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Wim en Albert.
  De verificatiecode (die inderdaad bijna onleesbaar is), heb ik eind maart ingesteld omdat ik dagelijks met spam werd lastig gevallen. Na het instellen van de code was dat over. Ik heb de code nu weer uitgezet en zal bezien of er geen spam meer komt. Zou dat wel het geval worden, dan moet ik de code helaas weer instellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhhhhhhhhhhhhhh....¡ Preciosas todas !
  La nº 5 es mortal...ja,ja,ja

  Besitos para los dos

  BeantwoordenVerwijderen