Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zaterdag 15 december 2012

Kerstmarkt

Het was vandaag licht bewolkt. Er stond echter geen wind en de temperatuur klom in de loop van de middag naar een hele mooie 23,4 graden. Dat werd dus lekker op het achter terras koffie drinken vanmiddag.

B&B Finca El Romero bij ons in Barbarroja organiseert voor het eerste jaar een kerstmarkt. Vorig weekend en dit weekend. Gisterenavond zijn we er even gaan kijken en wat drinken. Op hun mooie binnenplaats had een aantal exploitanten hun spulletjes mooi ten toon gespreid. Een gezellige boel met glühwein en zelfs erwtensoep. Voor de liefhebbers is er morgen nog een kans om vanaf 2 uur te gaan kijken.


3 opmerkingen:

 1. Bedankt voor jullie kerstgroet. Die van ons komt er aan. We zitten even stuk. Zie onze laatste log. Groetjes Albert y Mara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alleen al voor de glüwein en de erwtensoep zou ik er heen gaan.
  De Duitse gemeenschap doet hier ook alle jaren iets gelijkaardigs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Blijft altijd leuk en gezellig een kerstmarkt!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen