Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 9 december 2012

Wildzwijn in de woestijn

Vandaag kregen we weer een strakblauwe hemel aangeboden. Met weinig wind en 16 graden in de schaduw was het in de zon heerlijk buiten zijn.

Een paar kilometer bij ons vandaan, in het dal tussen Abanilla, Barinas en Fortuna ligt een gebied dat je als woestijn kan bestempelen. Binnenkort zal ik er eens wat foto's gaan maken. Aan de rand van Fortuna is het restaurant El Paraiso, een restaurant met een Duitse keuken.
Vanmiddag zijn we daar met Hans en Nelly gaan dineren. In de kerstsfeer hebben wij genoten van de laatste week van het wildseizoen op de kaart.
In de traditie van Obelix hebben Hans en ik als hoofdgerecht wildzwijn gegeten. Een verrukkelijke schotel met rode kool, speciaal geprepareerde aardappels en fruit maakten het tot een bijzondere smaaksensatie. Als El Paraiso hun kwaliteit handhaaft zullen zij ons vaker zien aanschuiven...

2 opmerkingen:

  1. Lekker? dat geloof ik direkt, ziet er heerlijk uit! groet, Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat geloof ik graag want wildzwijn is zo lekker!
    Zeker als het goed bereid wordt.
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen