Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

woensdag 19 december 2012

Potten en verpotten

Het is prachtig weer de laatste dagen. En we krijgen er nog meer. Vandaag scheen de zon weer lekker. En bij weinig wind werd het 17,9 graden.

Lekker weer. Dus veel buiten zijn. Het snoeiwerk aan de amandelbomen zit er nagenoeg op. We hebben wel een paar kuub tuinafval liggen. Nog een maandje laten drogen en dan kan de fik er weer in.
In diverse potten hebben we cactussen staan. Maar die groeien hier zo snel dat een aantal nodig verpot moest worden. Daarnaast had Fien een paar nieuwe lidcactusjes gekocht. Dus dat kon mooi in één keer. De lidcactusjes in een nieuwe potje en de andere cactussen in een grotere pot. Dat duurt wel weer een paar jaartjes voordat we ze in weer grotere potten moeten zetten...4 opmerkingen:

 1. weet je dat je die stukjes (leden) van de cactus ook weer op kan potten....? ze gaan vaak zo weer verder...(ik zag ze liggen in de kruiwagen)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig hoor en wat fijn dat je dat heerlijk buiten kan doen! groetjes, Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klein beetje jaloers op jouw buitenleven daar in Barbarroja. Heerlijk toch bijna 18 graden. Hier is het stukken minder. Grtz Albert

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zoveel delen potgrond, rivierzand, lavagruis, leem, grind, ;-)

  BeantwoordenVerwijderen