Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 21 juni 2013

Caravan bezoek

De afgelopen dagen was het lekker zonnig en zomers. Vandaag scheen de zon weer uitbundig, afgewisseld met wat sluiers. De temperatuur kwam uit op 29,2 graden.

Oud collega Ruud Vorstermans en zijn Marijke zijn met de caravan op rondreis door Spanje en Portugal. Vorig jaar bestonden de plannen al. We hebben het er toen over gehad dat zij ons mogelijk aan zouden doen tijdens hun reis. Dat werd afgelopen halfjaar concreet. In overleg werden wij opgenomen in hun reisplan. Woensdag arriveerden zij en hebben van een stukje van onze voortuin een camping gemaakt. Morgen wordt de reis verder voorgezet, na hier een paar dagen lekker uitgerust te hebben van alle excursies van de laatste weken. We hebben ons met elkaar buitengewoon goed vermaakt. Wat ons betreft mogen zij ons een volgende keer ook weer opnemen in het reisplan.


2 opmerkingen:

  1. Nou ja... een Nederlands nummerbord in de voortuin! een heeeeel ruime campeerplek.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Met de caravan doorheen Spanje en Portugal, een droom voor velen de moment dat ze met pensioen gaan, maar je moet het kunnen waarmaken :-)

    BeantwoordenVerwijderen