Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

donderdag 13 juni 2013

Schilderijen uit de schuur

Het is hoogzomer in Spanje. Ook vandaag een strakblauwe lucht, weinig wind en een temperatuur die opliep tot 33,4 graden in de schaduw.

Een paar dagen geleden had ik een logje over een 52 jaar oud houten hertje. Zie 8 juni jl. Fien had dat "kunstwerk" weer teruggevonden in de schuur. Ik ben daarna ook nog eens gaan snuffelen en kwam deze door mij gemaakte olieverf schilderijen tegen. Allemaal producties uit de 80´er jaren van vorige eeuw. Ze zijn wel wat aangetast met een nicotinesluier uit de tijd dat we nog rookten......


4 opmerkingen:

 1. Hola Aart,

  Intrigerende schilderijen waar we met bewondering naar zitten te kijken... Je bent een ware kunstenaar!
  De eerste en tweede zijn erg mooi met smaakvol kleurgebruik en met name de laatste is heel apart.
  Hebben ze ook titels?

  Groetjes,
  Judith en Wout

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De derde een beetje Dali. De eerste zou ik zo ophangen!
  Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De eerste....schitterend Aart, de derde heb ik wat langer naar gekeken, vind deze ook mooi van kleurgebruik, compositie en eeeh, jaaaa..... nou ja (ik zie er wat in ) hahaha....

  Bij jullie echt zomer hé, mijn man fietst in de Auvergne, Fr.en daar is het weer net als hier in Nederland. groetjes, Doeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De eerste vind ik ook heel bijzonder en mooi. Picasso of Dali hoefde daar zich niet voor te schamen Zou ik laten schoonmaken en ophangen. Ja goed dat we niet meer roken, want dat scheelt een hoop werk, geschilder, etc. en niet te spreken over de euro's!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen