Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zaterdag 8 juni 2013

Hert uit 1961

Een overwegend zonnige dag werd het met een max. temperatuur van 27,3 graden. Vooral vanochtend was het winderig.

Halverwege de vijftiger jaren van de vorige eeuw had een paar langharige alternatieve kunstenaars een atelier in een loods vlak bij het huis van een tante van mij. Als jongetje van een jaar of 7 of 8 vond ik die vreemde gasten wel boeiend. Mijn ouders niet. Die vonden het maar langharig werkschuw tuig, die van een hoop oud ijzer allerlei onzin in elkaar lasten. Daar kon je toch nooit de kost mee verdienen. Het is er nooit van gekomen, maar eigenlijk wilde ik ook zo'n alternatief figuur worden die kunst maakte. Wat ik wel in de schuur thuis deed was houtsnijwerkjes maken. En in 1961 maakte ik van een gevonden stuk hout het hert op de foto's. Afgelopen week kwam Fien er mee aanlopen. Ze had hem weer terug gevonden op een plank achter een doos met spullen in de schuur. Toch wel leuk zo'n object van 52 jaar oud.
3 opmerkingen:

 1. Wauw Aart, wat geweldig mooi! Een tweede Corneille woont momenteel in Barbarroja?
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooi man !!! en zonder lang haar gemaakt? groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wie weet pak je de draad weer op en beleef je er nog veel plezier aan. Het verwonderd me niets dat Fien het uit de schuur heeft gehaald. Ze wil je misschien aanmoedigen om er terug in te vliegen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen