Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

dinsdag 11 juni 2013

Weekje NL (met vertraging)

Eindelijk is hij er dan, de zomer. Ongeveer een maandje te laat is het vandaag echt zomer geworden. Alleen maar zon, weinig wind en een maximum temperatuur in de schaduw van 34,7 graden.

Terwijl ik voor de eerste keer dit jaar in het zwembad gestapt ben omdat het water eindelijk boven de 25 graden is gekomen, zat Fien in het vliegtuig van Transavia op weg naar Eindhoven voor een weekje NL. Hoofddoel is een bezoek aan haar enige nog in leven zijnde tante.
Door die hufterige chauvinistische, altijd weer die Franse suffe luchtverkeersleiders, die zo nodig weer tienduizenden passagiers moesten pesten door een of andere actie te voeren, kon Fien en al die andere duizenden die over het Franse luchtruim moesten reizen, pas na 4,5 uur vertraging vertrekken. Het is ieder jaar wel weer raak met die klote Fransen zonder enige fantasie. In plaats van hun baas te pesten door zijn voordeur een keer te blokkeren, moeten ze zo nodig iedere keer weer vliegtuigpassagiers treiteren. Zo, dat ben ik ook weer even kwijt. Maar goed, Fien is veilig op  het vliegveld Eindhoven geland.

3 opmerkingen:

  1. Het geeft mij steeds een raar gevoel als je weet dat je 'Wanenonlie' daar in zit.
    Allé Aart, je bent een weekje "Soltero", jajajaja ook een gevoel dat ik ken ;-) )))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha Aart, ik (Leo) ga vrijdag voor een paar dagen. Maar hopen dat ze het dan niet nóg een keer in hun bol krijgen.....

    BeantwoordenVerwijderen