Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

donderdag 27 juni 2013

ElFielato

Het wil nog maar niet echt Spaans zomeren. Best lekker weer hoor met ruim 26 graden en veel zon. Maar er staat ook wind en de avonden blijven koel. Je hoort nu tot middernacht buiten te kunnen blijven zitten, maar wij vinden 20 graden daarvoor te koud.

Cock en Ellen, vrienden uit NL zijn weer een dag of 11 in Spanje. Hun plannen om hier een huis te gaan bouwen worden steeds concreter. Zelfs zo, dat rond september de eerste schop de grond wel eens in zou kunnen gaan. Om dat te vieren zijn we vanmiddag gaan dineren bij het geweldige restaurant ElFielato in El Partidor. In een mooie ambiance in het grotrestaurant hebben we gesmuld van een heerlijke biefstuk van de haas. Vanavond vliegen C&E weer naar NL, maar zullen bij de eerste spade in de grond aanwezig zijn.

1 opmerking:

  1. Leuk hoe voor je nieuwe (oude) vrienden het avontuur nog moet moet beginnen. Jullie weten er wel alles van hé Aart en Fien :-)

    BeantwoordenVerwijderen