Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 7 april 2013

Antic Auto Alicante

Een overwegend zonnige zondag werd het vandaag. Weinig wind en een temperatuur die als hoogtepunt 21,2 graden bereikte.

Jaarlijks wordt in het IFA complex bij het vliegveld van Alicante de "Antic Auto Alicante" georganiseerd. In een immense hal kan door de liefhebber van antieke en (semi) klassieke auto's en motoren gesmuld worden van wat er allemaal geëxposeerd wordt. En heb je nog een onderdeeltje nodig voor je restauratieproject, dan heb je grote kans dat hier te vinden bij de tientallen stands waar 2e hands spullen in mooie staat te koop worden aangeboden. Er stond onder andere een aantal exemplaren van mijn all time favoriete sportwagen de Chevrolet Corvette. Vandaag een paar fotootjes van dit prachtige brulmonster met haar vrouwelijke lijnenspel.1 opmerking:

  1. In '60 toen ik in de states woonde had ik een corvette van de eerst generatie, je weet wel die met de haaientanden, ook heb ik daar toen met een Edsel rondgereden. Man dat was een sleee !!

    BeantwoordenVerwijderen