Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 21 april 2013

Geel en paars

Een wisselend bewolkte dag werd het. Een hogedrukgebied is naar het noorden getrokken en dat brengt bij ons dan bijna altijd was wisselvalliger weer. De temperatuur bleef steken bij 20,5 graden.


 
De bloei van de hottentotvijg is voor dit jaar over het hoogtepunt heen. Er bloeit nog wel wat, maar het mooiste hebben we gehad. Wij hebben in de tuin de gele en de paarse bloeier. Er is ook een soort die helemaal geen bloemen geeft. Die staat als bodembedekker onder één van onze vijgenbomen.
Voordat de bloei helemaal over is, nog maar een paar fotootjes van deze schoonheden.

 De bijen weten er nog nectar in te vinden

2 opmerkingen:

  1. Wij genieten er ook zo van in de tuin :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig prachtig! ik zie ze ook weer helemaal voor me.....
    Ik hoop na alle narigheid ook weer een reisje naar de zon te kunnen maken en daar te genieten van heel de bloemenpracht. maar heel fijn dat ik ze nu op jullie blog kan bewonderen! groetjes van Diny

    BeantwoordenVerwijderen