Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 19 april 2013

Nog een paar oudjes

Een zonnige dag werd het vandaag. Weinig wind en een temperatuur van 23,2 graden.

Onlangs bezochten we de Antic Auto Alicante autoshow (zie o.a. 7 april jl.) Vandaag nog wat mooi autospul uit vervlogen tijden. Onder andere de Buick van Al Capone, Rolls Royce en als u nog een restauratieproject zoekt, een zo uit de schuur getrokken Lagonda.
 De Buick van Al Capone

 Rolls-Royce

Lagonda

4 opmerkingen:

 1. Leuke karretjes, maar dan ben ik toch heel blij met mijn nog jonge Opel Corsa! Want wat een werk zullen die mensen aan deze auto's hebben en zeker de eigenaar van de laatste auto!!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel speciaal zo'n lagonda in de schuur hebben staan. De Lagonda Rapide uit '64 hebben de Fransen gebruikt om hun Facel Vega te bouwen, de twee lijken veel op mekaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn hart ging sneller kloppen, want zo'n auto bestaat alleen nog in mijn dromen.
  Salu2 de Albert

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooooooh. Die mintgroene. Gaaf!
  Ik heb ooit eens stage gelopen bij de Keizerskroon, pal naast het paleis in Apeldoorn en daar kwam er ook ooit eens eentje aanrijden.
  Het ding bleek 2 op 1 te rijden. Kan je je toch niet meer voorstellen?

  BeantwoordenVerwijderen