Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 26 april 2013

Hagedissen

Het weer zit in een behoorlijke dip. De temperatuur piekte wel heel even naar de 23,5 graden, maar bewolking en regen overheersten vandaag en gisteren. En de vooruitzichten voor het weekend zijn ook slecht. Hopelijk knapt het begin volgende week snel op, want we krijgen gasten voor een week en die gun je mooi weer.

In de tuin scharrelen hagedissen rond. Als de zon schijnt zitten ze vaak op een steen te genieten van de zonnewarmte. Maar als één van de honden ze in de gaten krijgt schieten ze snel weg, het liefst in een bodembedekkende plant. En nieuwsgierig als ze zijn, drukken de honden hun neus dan ook in de plant op zoek naar de hagedis. En dat vind ik dan weer niet leuk, want ze verwoesten daarmee hele stukken van de plant. Een correctie helpt maar heel even, want het is toch veel te leuk om verstoppertje met een hagedis te spelen.....1 opmerking:

  1. Mooi om naar te kijken. Als wij 's morgens op het terras zitten koffie te drinken, zijn ze er en zitten ze te wachten op kruimels :-)

    BeantwoordenVerwijderen