Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

donderdag 5 mei 2011

Cummulus

Met 24,6 graden, veel zon en een windje werd het weer een prachtige voorjaarsdag.

De maand april is het weer toch wat onbestendig geweest. Geen vast weer. Dan weer een paar dagen mooi en dan weer een paar dagen bewolkt, winderig en wat regen. De vooruitzichten voor de komende periode zijn wat stabieler. Met een cummulus achtige wolk nam het onbestendige weer eergisteren voorlopig afscheid om plaats te maken voor een wolkenloze hemel.

3 opmerkingen:

  1. Nou, windje. Windkracht 4 tot 5 of een matige tot krachtige wind. Valt meer op als je op de fiets bent geef ik toe.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie luchtfoto hoor! Dit weekend wordt bij ons ook weer mooi en warm. Gelukkig maar, ik ben nog steeds een beetje jaloers op jullie!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vooral die tweede foto met die strakblauwe lucht vinden wij echt mooi. We moeten nog even wat geduld betrachten alvorens we weer naar Andalucia vertrekken. Nu is onze kleinzoon met z'n ouders in ons appartement en hij vertelde (Viggo is 6,5) gisteren door de telefoon dat ie het strand aan de overkant wel erg leuk vindt. Dat deed ons als opa en oma goed. Hasta Luego Aart

    BeantwoordenVerwijderen