Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 29 mei 2011

Rondje over de markt

Een deel van de dag was het bewolkt. In de middag klaarde het op. Er stond een windje en het werd 27,4 graden.

We waren er al een aantal maanden niet meer geweest. Maar iedere keer als Mark er is wil hij even naar de markt in Algueña. Dus wij vanochtend op pad voor een rondje over de markt. Het is een knusse markt in de smalle straatjes van Algueña. Zoals op de meeste markten bestaat de hoofdmoot uit kleding. Deze keer was er niets voor onze gading bij. Goed voorzien in Algueña is de overdekte voedselmarkt. Er wordt voornamelijk groenten en fruit verkocht, maar ook vis, noten, koek, olijven en.... heerlijke gebraden kippetjes. We gingen dan ook niet met niets naar huis vandaag. Een paar kilo appels, wat kersen en natuurlijk een gebraden kippetje.

1 opmerking:

  1. Ik vind het ook nog steeds het gezelligste marktje hoor, ben het helemaal met Mark eens. En dan ook nog zo dichtbij, wat willen we nog meer?

    Mmm, kippetje van de markt, lekker!

    BeantwoordenVerwijderen