Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

donderdag 26 mei 2011

Vlinderstruik

Hoogzomer was het vandaag. Nagenoeg wolkenloos, weinig wind en de temperatuur liep op tot 35,5 graden.

We hadden er nog geen, maar hij stond wel op het verlanglijstje. Echter telkens als we bij een tuincentrum kwamen vergaten we te kijken naar een vlinderstruik. Gisteren schoot het mij te binnen, we zouden nog kijken naar een vlinderstruik. Dus hop, naar een tuincentrum. Bij het derde tuincentrum hadden ze er een aantal staan. Wij er 2 gekocht en samen met Mark gaten gemaakt om ze in te planten. Nu nog even op de bloemen wachten en dan kunnen de mariposas zich komen vermaken.


2 opmerkingen:

  1. Dat is wel plezant dat je zoon een paar dagen bij jullie logeert. Nog veel plezier samen toegewenst en deze klus is geklaard zonder jouw rug te belasten Aart *wink, big smile*

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, daar zullen jullie plezier aan beleven, ik ben ook dol op vlinderstruiken. Ben benieuwd naar de kleuren, maar zal nog even wachten.
    Je moet toch kalm aan doen Aart! Doeg.

    BeantwoordenVerwijderen